Cum sa maresti memoria ram in XP folosind eBoostr.

Mareste memoria ram in XP folosind un PenDrive

Aveti un pc mai vechi cu memorie putina si nu puteti rula programe? Aveti un Netbook iar memoria nu face fata? Atunci tutorialul de astazi va va fi de ajutor.


Tot ce va trebuie este un laptop sau desktop cu un sistem de operare si un stick USB, si eventual un pic de timp si rabdare. Aceasta optimizare se poate face pe orice sistem de operare, pe XP este necesara instalare unui program suplimentar numit Eboostr. Pe windows 7 si Vista exista o proprietate a Stick-ului USB numita ReadyBoost.
Dar noi astazi vom vorbi despre Eboostr.
Un utilitar pentru cresterea vitezei sistemului.
Prin optimizarea performantei sistemului eBoostr reduce timpul de încarcare asociat cu mai multe programe care ruleaza. Acesta va permite sa utilizati computerul mai eficient , economisind timp si energie.
eBoostr suporta acum cele mai recente dispozitive de înalta tehnologie, cum ar fi performanta SSD (Solid State Drive), USB 3.0, precum si unitati eSATA.
Atâta timp cât aceste dispozitive sunt detectate de Windows, eBoostr va face cea mai buna utilizare a acestora pentru a ajuta în continuare si a scoate cei mai bun din PC.

Cu ajutorul acestui program, similar cu Vista Ready Boost, pot fi folosite flash-uri sau carduri de memorie ca si memorie suplimentara in Windows XP.
Creste performanta si viteza calculatorului.
DESCARCA

Nota:
Nu scoateti Stikul din unitate pana nu dati stop programului eBoostr,aceasta va poate dauna sistemul sau puteti pierde stikul devenind nefolositor.




В Blogger В Twitter Marcaje

4 comentarii:

  1. INTERESANT ARTICOLUL,NU STIAM DE ACEST PROGRAM/ AM MAI FOLOSIT STIKURI CA MEMORIE VIRTUALA DAR NU ERA DIFERENTA PREA MARE LA VITEZA DE LUCRU
    MERSI FRUMOS

    RăspundețiȘtergere
  2. Bun, am inteles jmecheria, dar ce stick USB as pute folosii,care-i mai eficient ???___eventual imi poti trece si din categoria alora mai scumpe. Bafta,Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut, cele mai bune stick-uri usb,care au viteza cea mai buna de scriere si citire ar fii: -SanDisk viteza de citire incepand de la 15 la 32 MB/s viteza de scriere incepand de la 5 la14 MB/s
      -DataTraveler,Corsair Flash Voyager,Kingston. Sper sa-ti fie de ajutor.

      Ștergere
  3. Am încercat un download și îmi arată pe 4shared mesaj că fișierul este infectat și este cu roșu..de ce?

    RăspundețiȘtergere

Aboneaza-te prin E-mail si vei primi actualizari gratuite cu noile postari!
Booking.com